Cégtörténet

Kezdetek

Cégünk, a Tandofer Informatikai Kft. története 1997-ben vette kezdetét. Mára egy dinamikusan fejlődő informatikai vállalkozássá nőtte ki magát, mely lehetővé tette, hogy a piacon jelentős pozíciót szerezhessünk magunknak és nyereséges működést érhessünk el. Tulajdonosai, Bali Nikoletta és Bali Endre több mint 20 éve foglalkoznak Magyarországon szoftverek fejlesztésével, komplex vállalt irányítási rendszerek kialakításával, fejlesztésével, és meglévő rendszerek átalakításával.

Társaságunkat azzal a céllal és meggyőződéssel alapítottuk meg, hogy azt a minőséget és szakmai színvonalat közvetítsük az ügyfeleink felé, amelyet mi is elvárunk a piactól. Cégünk ügyviteli rendszerek és speciális, egyedi szoftverek fejlesztésével és azok értékesítésével foglalkozik.

 

Eleinte a baráti körből és állásbörzéken való részvételek alkalmával építettük csapatunkat, mely az első 8 évben 14-18 fő szakember gárdából állt. Kis- és közép vállalkozások számára szállítottunk informatikai megoldás integrált rendszerek létrehozásával, telepítésével, üzemeltetésével. Felhasználóink igényeinek fejlesztése napról napra eredményesebbé tette Partnereinket, és hatásukra cégünk ügyviteli rendszerei is nagy lépésekben fejlődtek.

Kezdetben a csapat

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően kibővítettük termék portfolióinkat a „Mester” családdal is, amely a Trafikok, a kiskereskedelmi Bolt hálózatok és a Jármű szervizeléssel foglalkozó vállalkozások teljes körű igényeit igyekszik kielégíteni. A programok moduláris felépítésűek, így specializáltan az ügyfelek igényei szerint alakíthatók és változtathatók.

Tandofer Informatikai Kft. webfejlesztő részlege, az egyedi kialakítású Zero Webshop motort is kiemelkedő projektként használta, majd a PrestaShop fejlesztő kereteit átlépve, ma már a piacvezető UNAS WebShop fejlesztésben is úttörővé vált!

Kiemelkedő eredményeket értünk el a pályázatmenedzsment területén is. A pályázat írásától kezdődően egészen a fenntartási időszakig tartó pályázatmenedzsment tevékenységig bezárólag kiváló szakmai csapattal várjuk az Önök megkereséseit. Büszkén hirdetjük, hogy IFKA minősített cégként több Milliárd értékű vissza nem térítendő pályázati támogatást nyertünk Partnereink számára!

Piacszerzés

Üzletpolitikánk fókuszába a teljes körű és hosszú távú szolgáltatást helyeztük, ügyfeleink problémáira mi nemcsak megtaláltuk a legoptimálisabb informatikai megoldást, de megterveztük, kiviteleztük és után is követtük azt.

Munkatársainkat a szakmai elhivatottság, precizitás és kitartás jellemezte jellemzi ma is, amellyel igyekeznek nap, mint nap ügyfeleink elégedettségét és bizalmát kivívni. Szakembereink sok éves tapasztalatának köszönhetően biztos technológiai alapról indulva kívánjuk ügyfeleinket megérteni és szakmai tudásunkkal támogatni. Ügyfeleink elégedettségén túl nagy figyelmet fordítunk az innovációra, s ennek érdekében folyamatos fejlesztéseket folytatunk az egyes tevékenységi köreinkben.

Cégünk megfelel ISO 9001:2008 nemzetközi minőségügyi követelményeknek. Ipari, szakmai kiállításokon vettünk részt, hogy az új piaci igényeknek megfelelően fejleszthessük Partneri környezetünket, és együtt lélegeztünk a 2000 évek piaci szereplőivel!

Tudásunkat többen is díjazták év beszállítója címmel, és 2006-ban elnyertük az AutoDiga Nagytermék Díját melyre nagyon büszkék vagyunk!

AutoDiga Nagytermék Díj

Cégünk alapvető célkitűzése, hogy a meglévő ügyfeleink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatások szakmai színvonalával és örömmel várjuk a potenciális ügyfelek megkeresését is! Csapatunk fiatalos, lendületes és csak arra vár, hogy fogadja az Önök egyedi megrendeléseit, amelyre a lehető legoptimálisabb megoldást biztosítjuk annak érdekében, hogy Önöket is elégedett partnereink közt tudhassuk!

INTEG Programcsalád

Saját fejlesztésű szoftvereink fejlesztése során a következő alapvető funkciókra és szolgáltatásokra kiemelten büszkék vagyunk:

  • vevő centrikus struktúra és cégműködés
  • kifejezetten a magyarországi vállalkozásoknak kialakított programrendszer (közel 25 éves magyarországi, felhasználói tapasztalat)
  • több éve használt, kiforrott modulok
    integrált rendszer (“egy adat – egyszer”) – a munkafolyamatok megkönnyítése, felesleges adatrögzítések kiküszöbölése, hatékonyság fejlesztés
  • kiemelkedően magas színvonalú döntéstámogató rendszer, elemzések, hatékonysági mutatók gyors elérése (Grafikonok, táblázatok, csoportos lekérdezések, rugalmasan bővíthető, szűkíthető adattáblák, professzionális megjelenési formák)
  • termékünk a magyar és a nemzetközi elvárások alapján kidolgozott komplex rendszer mely a vállalatirányítás szinte minden problémáját kezeli, és biztos megoldást nyújt a számvitel, pénzügy és üzleti tevékenység területein

Programjaink fejlesztésekor az elsődleges cél az, hogy a szoftver alkalmazkodjon a cég ügyviteléhez, így a legapróbb problémára is próbáljon megoldást nyújtani az igények hosszú távú kielégítése mellett. Rendszerünk nem egy külföldi rendszer magyarított változata, hanem hazai fejlesztésű szoftver, ezért biztosított a több szintű kimutatásrendszer magyar jogszabályi előírásoknak való megfelelése.

Célunk segítséget nyújtani a döntéshozóknak a döntési helyzetek gyors, alapos, teljes körű elemzésében, a döntési alternatívák kialakításában, illetve a különböző alternatívák keltette hatások elemzésében, értékelésében, ezáltal megalapozva az adott helyzetben a cég szempontjából lehető legjobb döntés meghozatalát, így optimalizálva a társaság működését.

Segítséget kívánunk nyújtani a cégek középvezetői szinten működő szakembereinek, hogy feladataik ellátása során oly módon jussanak a számukra szükséges adatokhoz, információkhoz, mely leginkább megfelel az igényeiknek, és a döntéshozók felé előterjesztett információkat olyan formában, gyorsasággal és gyakorisággal tudják elkészíteni, mely megkönnyíti és teljes körűen kielégíti a cég vezetőinek igényeit mind a formai mind a tartalmi és az időbeli elvárások tekintetében.

Segítséget kívánunk továbbá nyújtani a cégek alkalmazottainak abban, hogy a munkájuk során a lehető legkisebb idő ráfordítással, és erőfeszítéssel legyenek képesek megfelelni munkahelyi adatrögzítési, feldolgozási és ellenőrzési feladataiknak, mindezt úgy, hogy az esetlegesen elkövetett hibák gyorsan felismerhetőek, lokalizálhatóak és javíthatók legyenek, még mielőtt az adatok a cégvezetés következő szintjére kerülnének. Az adat ott kerüljön rögzítésre ahol keletkezik, egy adat – egy helyen – egyszer elve!

Minőségi értékteremtés

Napjaink folyamatosan fejlődő világában kiemelkedő jelentőséget tulajdonítunk tudásbázisunk célzott, szisztematikus bővítésének. Cégünk igyekszik állandóan megújulni, s ennek érdekében folyamatos kutatás-fejlesztési tevékenységet folytatunk. Ezen tevékenységet ösztönzi a cég vezetőinek innovatív szemléletmódja és elvárása, de munkatársaink belső hajtóereje is hozzájárul ahhoz, hogy valóban innovatív hazai informatikai vállalkozásnak tarthassuk magunkat.

A Tandofer Kft. célja, hogy növelhesse a technológiai innováción alapuló versenyképességét és ösztönözze a magas hozzáadott értéket előállító munkahelyek létrehozását.

Cégünk alapvetően informatikai vállalkozás és fejlesztéseink jelentős része ezen területen valósul meg. Emellett azonban azt is szeretnénk kihangsúlyozni, hogy olyan projekteket kívánunk megvalósítani K+F területeken, ahol az infokommunikációs technológiák, szolgáltatások összhangba hozhatók az egészséges társadalommal, jóléttel. Továbbá, keressük azokat a megoldásokat is, amelynek köszönhetően a fejlett gépipari technológia is szoros kapcsolatba állítható a tiszta és megújuló energia ágazatokkal. Cégünk K+F tevékenysége keretében az ezen területekkel szoros kapcsolatot kialakító és ezáltal kiszolgáló projektötleteket igyekszik megvalósítani.

Cél, hogy a cég tevékenységének felmérésén, az ügyviteli folyamatok, az információ áramlás útjának, mélységének és tartalmi elemeinek megismerésén, az alkalmazott kimutatások, elemzések, nyomtatványok és jelentések formai, tartalmi kialakításán keresztül átfogó képet kapjunk a társaság jelenlegi információs helyzetéről, felmérjük a különböző szinteken működő szakemberek igényeit, a jelenleg működő rendszer erősségeit, gyenge pontjait, hiányosságait.

Mindezen elemzése és értékelése után javaslatot teszünk a rendszer teljes vagy részleges átalakítására, bővítésére, esetleg egyszerűsítésére, mellyel a cégek időt, és erőforrásokat takaríthatnak meg a napi működés során, ezáltal téve lehetővé az erőforrások takarékos elosztását, és a tudatos vállalatirányítást, mely elengedhetetlen a 21. században sikeresen működni szándékozó vállalkozások számára.

Tandofer Informatikai Kft. Magyarország teljes területén rendelkezik referenciákkal, már bevezetett és évek óta alkalmazott rendszerekkel. A tevékenységünk a gazdasági élet valamennyi területén működő cégekre kiterjed, legyen az nagykereskedelemmel foglalkozó raktárbázis, kiskereskedelmi értékesítési egység, építő ipari cég, gépjármű kereskedelem, gyártással, összeszereléssel foglalkozó társaság, pénzügyi, gazdasági tevékenységgel foglalkozó vállalkozás, vagy szolgáltató egység.

A Tandofer Informatikai Kft. által fejlesztett modulok kidolgozásának célja és oka, hogy a pénzügyből, számvitelből, és gazdálkodásból származó részletes adatokat a szoftver a Döntés Támogató modulján keresztül gyorsan és egyszerűen a cégvezetés elvárásainak megfelelő, stratégiai információkká alakítsa.

Egy Online vagy személyes megbeszélés keretében bemutatjuk, hogyan és milyen eszközökkel tudja csökkenteni a túlórákat, a többszöri adatbevitelt, és növelheti dolgozói hatékonyságát, elkötelezettségét.

Kezdjük egy telefon beszélgetéssel, vagy akár személyesen!

a csapat