integ century

Feladataim, Határidő napló

FELADATAIM

HATÁRIDŐ NAPLÓ

FELADATOK
CRM
PARTNER KARBANTARTÓ

A felhasználó a saját feladatait megnyitva azon belül dolgozhat, majd ha elkészült és minden kötelező adatot kitöltött, tovább léptetheti a következő work flow szintre. Ekkor az ő Nincs kész feladatai közül átkerül a Készbe, ill. az összes nyitott feladat közül átkerül az összes lezárt feladat közé. Természetesen a kész lezárt feladatok adataiba is bele lehet tekinteni utólag, de azok módosítására már nincs lehetőség.

A modul lehetővé teszi, hogy a partnereket ne csak PC-ről, hanem a PDA eszközzel internetes hozzáféréssel bárhonnan berögzítsük az adatbázisba illetve az adataikat on-line kezeljük. Könnyen hordozható és kezelhető eszköz, amely a megszokott program felületek kissé leegyszerűsített változatával rendelkezik, de funkciójában nem tér el attól. Ügyfél információk rögzítésére továbbá gyors termék / szolgáltatás információ lekérésre alkalmas kiegészítő PDA alkalmazás. Ügyfél kedvezményrendszerének kezelése, szerződések karbantartása. Ügyféllátogatások on-line azonnali dokumentálása a paraméterezés alapján felépített dimenziók szerint. Partner részére termék/szolgáltatás információ azonnali biztosítása.

Az ügyfélkarbantartás a felhasználók azon igényeit elégítik ki, melyek az ügyfélváltozások gyors és precíz módosítására irányulnak. Itt van lehetőség arra, hogy két cég adatait, számlaiformációit, egyenlegeit egybefűzzük, összevezessük. Ha véletlenül eltérő névvel kétszer is felvittük ugyanazt az ügyfelet, és már mindkettő nevére rögzítettünk számlát, vagy ha átalakul egy partnerünk (más társasági formává, más cégnévvel), és az előző cégünk teljesítetlen számláit át szeretnénk emelni a megújult cég alá. Ezen a menüponton keresztül tudunk csoportosan ügyfelek aktivizálni és inaktivizálni, illetve részükre e-mailt küldeni. A távszámla vagy Banki kommunikációs beállításokra, és egyéb az ügyféllel kapcsolatos ügyviteli változások eszközölésére.