Integ Web

integ

web

DIGICART WEBÁRUHÁZ
WORDPRESS ALAPÚ
WEBOLDALAK
UNAS Integrált Webáruház

CLOUDINVOICE, TÁVSZÁMLA
SiGY HR MODUL
BELÉPTETŐ RENDSZER

DigiCart Webáruház a Tandofer saját fejlesztésű, rendszerrel integrált, interface segítségével kommunikáló WEBShop-ja. Minden, az INTEG -ben beállított termék és alap adatok, árak, automatikusan frissülnek a beállított gyors kommunikáció segítségével. Az áruházban történő értékesítésen automatán megjelennek a vállalatirányítási rendszerben, ellenőrizhető a termékek logisztikai folyamatai webáruház eszközeinek

UNAS által fejlesztett webáruház, melyhez Interface segítségével kapcsolódik a vállaltirányítási rendszer. Rendszerből indítható frissítések, ütemezhető áremelések, automatizmusok!

A WordPress egy tartalomkezelő rendszer (CMS), amit arra fejlesztettek ki, hogy minimális programozói igénnyel a lehető legegyszerűbben, bárki számára elérhető legyen a honlap szerkesztés. A WordPress használata nagyon egyszerű és elég rugalmas ahhoz, hogy szinte bármilyen honlapot létre lehessen hozni vele, legyen szó blogról, portfólióról, üzleti és céges weboldalról vagy webshopról. Kevés az a weblap szerkesztési igény, melyet ne lehetne vele kielégíteni, ezért nem véletlen, hogy hatalmas népszerűségnek örvend és hogy a felhasználók tábora folyamatosan növekszik. WEB-es csapatunk felméri a pontos igényeket, majd a vevővel folyamatosan egyeztetve, határidőn belül megvalósítja az elképzeléseit.

Automata működésű, postamentes számlakiküldés, de mégsem elektronikus számlaforma, A számla beérkezés a megfelelő szervezeti egységhez, vagy akár a home office-ban dolgozó személyhez történik meg, függetlenül a fizikai áruátvételtől, Covid mentes számla érkeztetés, mindenki számára megnyugtatóan, Postai költségmentes, takarékos, a modul ára 6-8 hónap alatt megtérülhet, Kontrollálható adminisztrációs felület, ahol státuszok láthatóak, A le nem töltött számlák automatikusan újra kiküldhetők, Jogilag is elfogadható, a letöltés státusszal pénzügyi behajtás esetén a kiküldött e-mail és a státusz felülettel alátámasztható, Akár egyéb (rendszerből kinyert vagy önálló) dokumentum csatolási lehetőséggel.

Az IntegIntra felhős HR Modul – Intelligens HR AsszisztensGDPR alapú személyzeti törzs; Statikus, dinamikus személyi adatok felhasználásával működik; Automatikus szervezeti ábra létrehozható; Automatizált munkaszerződés, munkaköri leírás; Dokumentumtár; Beléptető rendszer lehetőség; Szabadság nyilvántartó, kiadó rendszer; Jelenléti ív generálása, alapadatok a bérszámfejtő szoftver számára; HR információk, képzési igények/kötelezettségek; 360° (fél)automata dolgozói értékelés; Döntéstámogató rendszer beállításáank lehetősége; Nyitott vállalkozás: kollégák, szállítók, vevők véleménye

Tandofer INTEG vállalatirányítási rendszerhez integrált beléptető modul, mely segítséget nyújt a munkaidő pontos könyvelésében, jogosultságok, munkafolyamatok ellenőrzésében.