integ century

Nyomtatványok

NYOMTATVÁNYOK

NYOMTATVÁNYOK
NYOMTATVÁNY CSOPORTOK
BEÁLLÍTÁSOK

Rendszerünk több általános nyomtatványt is használ, melyek gyorsan paraméterezhetők, beállíthatók a vevő igényei, (Logo) alapján. Ettől függetlenül speciális nyomtatvány igényekre is van lehetőség de ezek beállítása hosszabb időt vesz igénybe fejlesztőinktől. Ilyenkor a rendszer motor által használt alapbeállításoktól eltérünk, ennek hatására át kell szerkeszteni a háttérben működő szinkron kommunikációt is.

Rendszerünkben csoportokra bonthatók a nyomtatványok, így nem kell külön-külön jogosultságot adni a dokumentum használatához, hanem az egy csoportba tartozó dokumentumokhoz az azonos osztályon dolgozó kollégák férhetnek hozzá.

Rendszerünkben csoportokra bonthatók a nyomtatványok, így nem kell külön-külön jogosultságot adni a dokumentum használatához, hanem az egy csoportba tartozó dokumentumokhoz az azonos osztályon dolgozó kollégák férhetnek hozzá. Így a jogosultsági beállításokon is lehet spórolni, és az újonnan elkészült nyomtatványok esetén csak a nyomtatványt kell a csoporthoz rendelni. Utána mindenki eléri, használhatja.