integ century

Szerződés kezelés

SZERZŐDÉS

KEZELÉS

Szállítói szerződések
Vevői szerződések
Egyedi áras szerződések

Ha a potenciális szállítóval ténylegesen realizált üzlet jön létre, akkor kerül a tényleges ügyfelek közé. Itt rögzítésre kerül minden olyan adat az ügyféllel kapcsolatban, mely a szerződések, számlák, egyéb dokumentumok elkészítéséhez szükséges. Elfogadásra kerül egy árajánlat, amelyből automatikusan készül a szerződés. Minden aláírt dokumentum csatolásra kerül az adott ügyfélhez és szerződéshez. A megkötött szerződések alapján itt lehetőség van az adott ügyfélhez kapcsolódó árképzés, engedmények, fizetési és szállítási kondíciók rögzítésére, cégadatok, kapcsolattartó személyek, beosztások, hierarchia nyilvántartására. Az adott ügyféllel kapcsolatos minden további esemény (szerződések, számlák, fizetések, kiküldött további ajánlatok, levelezések, marketing anyagok, stb.) látható az ügyfél élettörténetében.

Ha egy vevővel ténylegesen realizált üzlet jön létre, akkor kerül a tényleges ügyfelek közé. Itt rögzítésre kerül minden olyan adat az ügyféllel kapcsolatban, mely a szerződések, számlák, egyéb dokumentumok elkészítéséhez szükséges. Minden aláírt dokumentum csatolásra kerül az adott ügyfélhez és szerződéshez. A megkötött szerződések alapján itt lehetőség van az adott ügyfélhez kapcsolódó árképzés, engedmények, fizetési és szállítási kondíciók rögzítésére, cégadatok, kapcsolattartó személyek, beosztások, hierarchia nyilvántartására. Az adott ügyféllel kapcsolatos minden további esemény (szerződések, számlák, fizetések, kiküldött további ajánlatok, levelezések, marketing anyagok, stb.) látható az ügyfél élettörténetében.

A felhasználó igényei szerint lehetőség van arra, hogy az egyes költség nemekhez kontroll számokhoz maximálni lehessen a technikai szerződés felső összeghatárát, de akár speciális egyedi árak használatát. A beállított összeg, ár fölött a program nem generál technikai szerződést, ilyen esetben valós, mindkét fél által aláírt szerződésre van szükség.