Szolgáltatások

Kisboltos szoftvermegoldások

A Trafik és Bolt MESTER egy olyan PC alapú pénztárgép és kiskereskedelmi szoftver, amely speciálisan a trafik és bolt tulajdonosok mindennapi munkájának megkönnyítésére lett kifejlesztve, figyelembe véve, hogy az online készletnyilvántartó rendszer használata követelmény minden Nemzeti Dohányboltban. Professzionális kasszarendszerünk minden szempontból megfelel a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. pályázatában megjelölt dohánytermék árusító üzletek kialakítására vonatkozó irányelveknek is. Lehetővé teszi a vonalkódos nyilvántartást, az elektronikus naplóval rendelkező pénztárgép használatát, a teljes körű ügyviteli folyamat kezelését és több trafik, kisbolt együttes üzemeltetését.

Egyszerűen kezelhető és könnyen elsajátítható a rendszer, valamint érintőképernyős kassza-funkció gombokkal is rendelkezik. Naprakész készletnyilvántartást vezet és időszakos forgalmi jelentések, statisztikai lekérdezések megjelenítésére is alkalmas. További előnyei az alacsony beszerzési és üzemeltetési költségeken kívül, hogy a rendszer bővíthető és távmenedzselhető, amelyhez folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk.

KÖZPONTI Trafik és Bolt MESTER szoftver segítségévet több egymástól különböző helyen lévő üzleti egység egy időben monitorozható, ellenőrizhető, árazható, ezzel elkerülve a készlet és pénztárhiányokat. Döntéstámogatási Rendszerrel össze kapcsolva kummulált beszerzési csomagok hozhatók létre a beszállítók versenyeztetése érdekében!