integ century

VEZETŐI ELLENŐRZÉSEK, JÓVÁHAGYÁSOK

VEZETŐI
ELLENŐRZÉSEK,

JÓVÁHAGYÁSOK

JUTALÉK
BEJÖVŐ RENDELÉSEK ELLENŐRZÉSE
KIMENŐ SZÁMLÁK ELLENŐRZÉSE
BESZERZÉSEK ELLENŐRZÉSE

Értékesítő, vagy szerviz kollégákat alkalmazó cégek esetén felmerül a lehetősége a forgalom, teljesítmény utáni Jutalék kifizetésre. Sőt, beszerzési teljesítés esetén előre számítani tudjuk a beszállítótól vissza igényelhető alapanyag, beszerzett áru után járó jutalékunkat is. Ezekben az esetben több beállítási formát is lehet alkalmazni rendszerünkben a jutalék alapok meghatározására. Amennyiben vezetői igény merül fel a jóváhagyásra, akkor több lépcső ellenőrzésekkel indítható a jutalékok kifizetése.

A bejövő rendelések esetén van lehetőség work flow beállítására. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy mielőtt egy rendelés bekerül a folyamatba, vagy az iktatásba, az illetékes vezető/vezetők ellenőrizzék az adatait, és szükség esetén módosítsanak rajta.  Ha a work flow tartalmaz vezetői ellenőrzés lépést, a rendelés véglegesítés után megjelenik az illetékes vezető ellenőrzés ablakában. Jóváhagyás után az iktatásnál leírt módon léptetheti tovább a következő lépésre.

A kimenő számlák esetében is van lehetőség work flow beállítására. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy mielőtt egy számla bekerül a főkönyvi könyvelésbe, vagy kiküldésre kerül a partnernek, az illetékes vezető/vezetők ellenőrizzék az adatait, és szükség esetén módosítsanak rajta.  Ha a work flow tartalmaz vezetői ellenőrzés lépést, a kimenő számla véglegesítés után megjelenik az illetékes vezető ellenőrzés ablakában. Jóváhagyás után az iktatásnál leírt módon léptetheti tovább a következő lépésre. Ha nem kívánják a vezetői ellenőrzést alkalmazni a kimenő számlák esetében, a beállított work flow egy lépéses lesz, csak a könyvelés lépést tartalmazza. Ekkor véglegesítés után a számla a Számlák feladása menübe kerül.

A beszerzés esetében is van lehetőség work flow beállítására. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy mielőtt egy beszerzési nyomtatvány bekerül a rendszerbe, vagy kiküldésre kerül a beszállítóhoz, az illetékes vezető/vezetők ellenőrizzék az adatait, és szükség esetén módosítsanak rajta.  Ha a work flow tartalmaz vezetői ellenőrzés lépést, a beszerzés véglegesítés után megjelenik az illetékes vezető ellenőrzés ablakában. Jóváhagyás után az iktatásnál leírt módon léptetheti tovább a következő lépésre. Ha nem kívánják a vezetői ellenőrzést alkalmazni a beszerzés esetében, a beállított work flow egy lépéses lesz, csak a bekönyvelés lépést tartalmazza.