Trafik Mester

trafik

mester

Nemzeti Dohányboltot üzemeltetők részére

A TrafikMESTER egy olyan PC alapú pénztárgép és kiskereskedelmi szoftver, amely speciálisan a trafik tulajdonosok mindennapi munkájának megkönnyítésére lett kifejlesztve, tekintve, hogy az online készletnyilvántartó rendszer használata követelmény minden Nemzeti Dohányboltban.

Professzionális kasszarendszerünk minden szempontból megfelel a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. pályázatában megjelölt dohánytermék árusító üzletek kialakítására vonatkozó irányelveknek.

Lehetővé teszi a vonalkódos nyilvántartást, az elektronikus naplóval rendelkező pénztárgép használatát, a teljes körű ügyviteli folyamat kezelését és több trafik együttes üzemeltetését.

Egyszerűen kezelhető és könnyen elsajátítható a rendszer, valamint érintőképernyős kassza-funkció gombokkal is rendelkezik. Naprakész készletnyilvántartást vezet és időszakos forgalmi jelentések, statisztikai lekérdezések megjelenítésére is alkalmas.

További előnyei az alacsony beszerzési és üzemeltetési költségeken kívül, hogy a rendszer bővíthető és távmenedzselhető, amelyhez folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk.