Rólunk

A Tandofer Informatikai Kft. 1997. évben alakult.
Tulajdonosai, Bali Nikoletta és Bali Endre már 25 éve foglalkoznak Magyarországon szoftverek fejlesztésével, komplex vállalat irányítási, ügyviteli rendszerek kialakításával, fejlesztésével, és meglévő rendszerek átalakításával.

Komoly sikereket értünk el uniós pályázatok keretében, a kétezres évek elején azok nélkül is teljes cégek, cégcsoportok vállalat irányítási rendszerének megtervezésében, létrehozásában, és működtetésében.

A Tandofer Informatikai Kft. fő tevékenysége tehát a „személyre szabott” saját fejlesztésű szoftverek fejlesztése, mellyel a cégek valamennyi szintjén feladatokat ellátó szakemberek a lehető leggyorsabban, az elvárásoknak leginkább megfelelő formában, pontosan juthatnak adatokhoz, információkhoz a cég működésével kapcsolatban.

Partnereink száma meghaladja a 110 olyan céget, vállalkozást, ahol a folyamatok nem lefedhetők „dobozos” megoldásokkal, így az Tandofer INTEG fantázia névre hallgató, általunk kifejlesztett vállalatirányítási rendszerek egyike megoldás a közel 6000 felhasználónak, hogy naponta profitot termeljenek a bekapcsolt ERP modulok maximális kihasználásával, segítségével.

0

Ügyfél

0

együttműködési év

0

felhasználó

0

modul

RÓLUNK MONDTÁK

cégtörténet

1997
Kezdetek
Cég születik

Cégünk, a Tandofer Informatikai Kft. története 1997-ben vette kezdetét, s mára egy dinamikusan fejlődő informatikai vállalkozássá nőtte ki magát...

tovább olvasom

2000
Piacszerzés
Vállalatirányítási projektek

Üzletpolitikánk fókuszába a teljes körű és hosszú távú szolgáltatást helyeztük, ügyfeleink problémáira mi nemcsak megtaláltuk a legoptimálisabb informatikai megoldást...

tovább olvasom

2010
INTEG programcsalád
ERP rendszer mindenkinek

Programjaink fejlesztésekor az elsődleges cél az, hogy a szoftver alkalmazkodjon a cég ügyviteléhez, így a legapróbb problémára is próbáljon megoldást nyújtani az igények hosszú távú kielégítése mellett.

tovább olvasom

2022
Minőségi értékteremtés
Negyed évszázad az IT piacon

Napjaink folyamatosan fejlődő világában kiemelkedő jelentőséget tulajdonítunk tudásbázisunk célzott, szisztematikus bővítésének.

tovább olvasom